Известие

Collapse
No announcement yet.

сваляне на кората на тавана

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
    тая кора какво ви плаши не знам
    за 13 мин беше извън купето ...
    дори не се налага да се свалят средните кори на коланите
    като се освободи от всякъде леко само се посуква и излиза едното и после другото

процедурата по оправянето е готова срещу 8,50лв
    и утре ша си имам нов таван без нивки увиснали ... парчета плат
    Бе не се плаша толко, ма с мойте малки ръчички ше зема да строша нещо та ша са таковам у майстора после. Затва още и се чуда. Иначе повисналите парцалки ги забодох с карфици - маааалко грозничко, ма върши работа.
    Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
      Бе не се плаша толко, ма с мойте малки ръчички ше зема да строша нещо та ша са таковам у майстора после. Затва още и се чуда. Иначе повисналите парцалки ги забодох с карфици - маааалко грозничко, ма върши работа.
      току що си го изпрах в пералнята ... и в момента съхне
      утре лепим съхне и слагаме
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
        току що си го изпрах в пералнята ... и в момента съхне
        утре лепим съхне и слагаме
        Лепиме с ?
        Нещо от сорта на лепило Прома и подобните му върши ли работа ?
        А после кората към ламарината с какво залепяме ?

Идеята ми е да го обобщим за да може после да се сбие в няколко поста и да се качи като важна тема защото това е един най често срещаните козметични дефекти на модел 164
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
          Лепиме с ?
          Нещо от сорта на лепило Прома и подобните му върши ли работа ?
          А после кората към ламарината с какво залепяме ?

Идеята ми е да го обобщим за да може после да се сбие в няколко поста и да се качи като важна тема защото това е един най често срещаните козметични дефекти на модел 164
          лепилото е на хенкел некво ...
          така като гледах цялата простотия е дунапрена който има между дъската и плата... изгаря явно с времето и се разлепя
          изпрах го всичкия дунапрен падна ... ся ша изчистя и дъската и лепя
          надявам се, че като го няма тоа мек слой няма да се свлича повече
          ма да видим

иначе то си има некви лепенки на тавана дет го държат на тавана....
          така кат огледам като го лепнеш седи и спокойно може да се наместят корите да не скърца ако се сложи на криво

Comment

лепнахме го ... сега съхне
            да видим кво ша стане
            Attached Files

Comment

супер сте го залепили, внимавайте при качването после да не се получи скърцане при движение на колата.

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

Здравей, аз вече я направих тази процедура, дори си претапицирах тавана с нов плат след като тапицери ми казаха 140 лв. Сега тавана ми е като нов и то само за 30 лв. Ако те интересува ще ти помогна да си го оправиш.

Comment

Първоначално публикувано от mishena Покажи съобщение
                  Здравей, аз вече я направих тази процедура, дори си претапицирах тавана с нов плат след като тапицери ми казаха 140 лв. Сега тавана ми е като нов и то само за 30 лв. Ако те интересува ще ти помогна да си го оправиш.
                  Разбира се, че ме интересува. Също така ме интересува и каква и колко бира пиеш (че да сметна дали да ида на тапицер или с тебе да го напрайм).
                  Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                    Разбира се, че ме интересува. Също така ме интересува и каква и колко бира пиеш (че да сметна дали да ида на тапицер или с тебе да го напрайм).
                    Както и да го смяташ пак ще е по-ефтино от тапицера
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

неска се реших да го сваля, не бепе трудно, сам си го свалих, само с качването трябва да се поне 2-ма, обаче се чудя дали да не взема нов плат с дунапрен и да го лепна напрао,ама ше изпера първо тоя да видим ко ше стане с него и тогава ше реша, трябва да намеря и нова кора, че тая е виснала, много работа си отворих, много кабел много нещо, пишман ставам че са фащам да прая сам нещо по колата, ужас направо, като го направя ше кача снимки да видите и при мен как става, ма нема е скоро !
                      Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
                        неска се реших да го сваля, не бепе трудно, сам си го свалих, само с качването трябва да се поне 2-ма, обаче се чудя дали да не взема нов плат с дунапрен и да го лепна напрао,ама ше изпера първо тоя да видим ко ше стане с него и тогава ше реша, трябва да намеря и нова кора, че тая е виснала, много работа си отворих, много кабел много нещо, пишман ставам че са фащам да прая сам нещо по колата, ужас направо, като го направя ше кача снимки да видите и при мен как става, ма нема е скоро !
                        Ако питаш мен , направи го от кожа ще стане чудесно и лесно ще се чисти .
                        Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
                        АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
                        АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
                        eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

много манги таа кожа, то ше седи супер гъзарско, ама нали се сещаш че вътре ше стане като фурна лятото, ше видим ква пара ше сема тоа месец и тогава ше реша кво да го праа

Comment

така изпрах го, изжърсах кората от изгорения дунапрен, ся остана да зема некво лепило, савети ?

Comment

Ами при мен ситуацията е следната:сива кожа,лепило прома кутия(като тия за боите)1л.,и вече 2 години,зима лято не мърда,лепна перфектно!!!
                              sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                              Ex...
                              Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщение
                                Ами при мен ситуацията е следната:сива кожа,лепило прома кутия(като тия за боите)1л.,и вече 2 години,зима лято не мърда,лепна перфектно!!!
                                тая прома има ли някви разновидности или си е само прома ?

Comment

Working...
                                X